GEA College

Butična poslovna šola

GEA College je sodobna, butična poslovna šola in izobraževalni center, kjer delujejo Fakulteta za podjetništvo, Center višjih šol, podjetniški Inkubator, karierni center ter poslovno-izobraževalni center.

Z njihovimi izobraževanji so na voljo vsem, ki potrebujete formalno izobrazbo, povsem nova (ali dopolnilna) poslovna, managerska ali katera druga znanja, morda  mednarodni certifikat, strokovno licenco ali pa ste v iskanju nove karierne priložnosti oziroma imate poslovno idejo, ki bi jo radi uresničili. Vsa izobraževanja ponujajo tako v fizični kot tudi online obliki.

S pomočjo predavateljev z bogatimi praktičnimi izkušnjami učijo predvsem uporabna poslovna znanja. Taka, kot jih trg zahteva in lahko takoj uporabi. Trdno verjamejo v osebni pristop in se trudijo, da se vsaki študentki in študentu posebej posvetijo ter tako zgradijo (p)oseben odnos.

Na GEA College so tukaj za vas z:

  • Dodiplomskim (Podjetništvo, Podjetništvo v perspektivnih panogah ter Digitalni marketing) in podiplomskim študijem (Podjetniški management ter Upravljanje s tveganji in korporativna varnost)
  • Višješolskim študijem (Ekonomist –poslovna, zavarovalniška oz. računovodska smer, Gostinstvo in turizem, Informatika, Organizator socialne mreže ter Snovalec vizualnih komunikacij in trženja)
  • MBA je mednarodno akreditiran program za bodoče voditelje v partnerstvu z University of New York in Prague
  • Poslovnimi izobraževanji za posameznike ali podjetja, kjer lahko izbirate med 53-imi izobraževalnimi moduli
  • Programom Strokovnjak Digitalnega Marketinga, ki je mednarodno certificiran program digitalnega marketinga pod okriljem Digital Marketing Institute
  • Pridobivanjem licence za nepremičninskega posrednika, pri čemer se lahko usposabljate za nepremičninskega posrednika, pridobite dopolnilna znanja ali opravljate izpit
  • Inkubatorjem GEA College, podpornim okoljem, ki pomaga posameznikom, »mladim« podjetjem ali startupom zagnati podjetje ter pospešiti njihovo rast

GEA College  je okolje, v katerem boste naredili karierni korak naprej!

GEA College
Dunajska 156
1000 Ljubljana