Raiven

pevka

Sara Briški Cirman se je z glasbo začela ukvarjati pri štirih letih z vpisom na Glasbeno matico. Njena pot jo je vodila preko učenja harfe, do solo petja ... Za svoje dosežke je bila na obeh področjih večkrat nagrajena.

V letu 2019 se je posvetila umetniškemu razvoju kot operna pevka in decembra 2019 pela v prvi tamburaški operi na svetu, Ambrož in Katarina. Je štipendistka berlinske operne akademije (Berlin Opera Academy).

Dejavna je v popularni glasbi, kjer se podpisuje kot avtorica besedil in glasbe večine svojih skladb, ki jih izvede pod umetniškim imenom Raiven. Pod tem imenom je začela ustvarjati leta 2014. Aprila 2017 je izdala svoj prvenec Magenta, za katerega je julija 2018 prejela Zlato piščal, slovensko strokovno glasbeno nagrado za dosežke na področju slovenske popularne glasbe.

16. februarja 2019 je na Emi predstavila skladbo KAOS, s katero je napovedala izid EP-ja REM, ki je izšel 17. februarja. Nastopila je še na vrsto različnih festivalih in odmevnih prireditvah.

Leta 2018 je skupaj z Vidom Valičem vodila finalni izbor Eme. V letu 2018 se je predstavila tudi na gledaliških deskah v predstavi SNG Nova Gorica Trojanke, kjer je upodobila lik Kasandre.

Od leta 2017 in do konca leta 2020 je poučevala pop petje na zasebni glasbeni šoli Vox. V oktobru 2020 pa je pričela s študijem psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda.

12.55 - 13.25 Raiven, pevka

Sobota 15. maj

Biti drugačen je nova normalnost