KDO NAM POMAGA Naši partnerji

GENERALNI PARTNER DOGODKA

  Se tvoj študentski ali dijaški status izteka? Brez skrbi. Za lažji prehod v odraslost skleni dopolnilno
  zdravstveno zavarovanje pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici enostavno in hitro preko spleta. S tem
  se izogneš doplačilom za zdravstvene storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti
  in bi jih sicer moral plačati iz lastnega žepa.

  Spletna stran: http://www.triglavzdravje.si/
  Dopolnilno: http://www.triglavzdravje.si/zavarovanja/dopolnilno-zdravstveno-zavarovanje
  Telefon: 080 26 64
  E-pošta: info@triglavzdravje.si
  Facebook: https://www.facebook.com/triglav.zdravstvena.zavarovalnica/
  Instagram: https://www.instagram.com/triglavzdravje/
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/triglav-zdravstvena-zavarovalnica-d.d

ZLATI PARTNERJI

Drumlife Produkcija so ekipa ustvarjalnih in izkušenih članov, ki pomagajo beležiti edinstvene zgodbe skozi kreativno video in foto vsebino. Njihovo delo se dotika tako korporativnih vsebin (produktna fotografija, promo video…), kakor tudi najlepših trenutkov zaljubljencev, družin in poročnih parov. Vrednosti trenutka se ne zavedamo, dokler ta ne postane spomin. Z nami lahko ljubezen in sreča med dvema srcema ostane večna in zapečatena v neskončnost.Če bi tudi vi radi zabeležili svoje zgodbe se lahko obrnete na njih in skupaj ustvarite nepozabne spomine.

Drumlife, produkcija, d.o.o.
Homec V. ul. 15
1235 Radomlje
M: 041 808 248
W: www.drumlife.si
E: info@drumlife.si
S: @drumlifeproduction

SREBRNI PARTNERJI

Ali se spomnite, kdaj ste se nazadnje iz srca nasmejali?
Smeh je univerzalni jezik, ki dokazano izboljšuje razpoloženje. Dejstvo je, da ga zdaj potrebujemo bolj kot kadarkoli prej. Zato svojim najdražjim, sorodnikom, prijateljem ali sodelavcem podarite online druženje polno smeha in zabave. Kontaktirajte nas na marketing@standupsi.com in preverite ugodne ponudbe, ki smo jih za vas pripravili. Komika lahko izberete sami ali vam ga priporočimo mi. Izbira je ogromna, saj sodelujemo z vsemi slovenskimi komiki.
Kdo smo? – Zavod za kulturo Maribor – Standupsi.com je zasebni zavod, čigar namen je promocija in uveljavljanje stand up komedije kot samostojne zvrsti umetniškega ustvarjanja. Naš glavni cilj je predstaviti kulturo kot nekaj zabavnega, s tem popularizirati kulturno udejstvovanje, prirejanje in organizacijo kulturnih dogodkov in s tem popestriti kulturno dogajanje po vsej Sloveniji.  

M: +386 70 717 161
W: www.standupsi.com
E: marketing@standupsi.com
FB: @standupsicom
IG: @standupslovenija

Student.si – edini pravi spletni portal za mlade pokriva tematike, ki so v največji meri blizu mladim. Uspešno sodeluje s študentskimi organizacijami, univerzami ter ostalimi društvi in zavodi po vsej Sloveniji. 

Nevtron & Company d. o. o.o.
Koprska ulica 72
1000 Ljubljana
W: www.student.si 
E: info@nevtron.si 
M: 051 773 568

Ekonomska fakulteta (kratica EF UL, angleško The School of Economics and Business, SEB LU) je redna članica Univerze v Ljubljani, ki je bila ustanovljena leta 1946. Je prva ustanova v Sloveniji in regiji, ki je postala okronana s trojno akreditacijo, saj je pridobila mednarodno priznane akreditacije EQUIS, AACSB in AMBA. Ta dosežek fakulteto uvršča med 1 % najboljših poslovno-ekonomskih šol na svetu.
Ekonomska fakulteta ponuja študijske programe na vseh treh ravneh. Na dodiplomskem študiju lahko izbirate med dvema dodiplomskima bolonjskima študijskima programoma 3+:

Znotraj teh dveh programov študenti po uspešno zaključenem 1. letniku izberejo želeno usmeritev – program UPEŠ jih ponuja 12 (usmeritvi Trženje in Mednarodno poslovanje se izvajata tudi v angleškem jeziku, študenti pa se lahko odločijo tudi za enega od dveh programov dvojne diplome), v programu VPŠ pa lahko študenti izbirajo med osmimi usmeritvami. 

Univerza v Ljubljani
Ekonomska fakulteta
Kardeljeva ploščad 17
1000 Ljubljana
T: (01) 5892-400
E: info@ef.uni-lj.si

V Lidlu Slovenija se držimo načela Preprosto več za vas. S pozitivnim zgledom želimo vplivati na celotno družbo, saj smo skupaj najmočnejši.

Poleg svežine in kakovosti naših izdelkov v 62 trgovinah po vseh Sloveniji nam je zelo pomembna tudi promocija aktivnega načina življenja. Z Lidlovo Vitalnico smo le en klik stran za vse, ki pri vadbi in prehrani potrebujejo dodatno spodbudo in pomoč, uporabne nasvete pa najdejo tudi zahtevnejši uporabniki.

Korak za korakom skupaj krojimo mozaik k boljšemu svetu, zato vas vabimo, da se na to pot skupaj z nami podate tudi vi.

W: www.lidl.si
IG: @lidlslovenija
FB: @lidlslovenija

MATERIALNI PARTNERJI

Vilinski simboli so več kot le stroga definicija, ki se v osnovi bere takole: Vilinski simboli so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo. Pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo ter vam pomagajo doseči cilje in vas zaščititi pred negativnimi energijami.

Vilinski simboli nam lahko predstavljajo  stalen opomnik, ki nas večkrat v dnevu spomni na cilj, ki smo si ga zadali, na energijo, za katero želimo, da nas v določenem trenutku ali situaciji vodi. 

Lahko jih uporabljamo kot okras, z njimi navzven sporočamo, katera vrednota nam je pomembna, lahko so izjemno darilo, s katerim obdarovancu sporočimo, kaj mu želimo, in ga pri tem energetsko podpremo. Z lahko dopolnimo meditacije, hipnoze, ustvarjanje, vadbe, vizualizacije…

Več o njih si lahko preberete na www.vilinskisimboli.si ali pa pišite na info@vilinskisimboli.si.

S knjigami, revijami, pisarniškim materialom, učbeniki in šolskimi potrebščinami vas povezujejo s svetom branja, znanja, navdiha ter užitka pri delu.

So največja in osrednja slovenska založba, v več kot 75 letih izdajanja knjig, učbenikov in revij so izdali več kot 120 milijonov knjig.
Verjetno ni slovenskega doma z domačo knjižnico ali vsaj knjižno poličko, kjer ne bilo vsaj kakšne knjige Mladinske knjige. Kot splošna založba širokega profila bralce povezujejo s knjigami, ki odstirajo nova obzorja in širijo meje notranjih svetov. S knjigami, ki nas nagovorijo in o katerih se govori. Ki nam obogatijo vsakdanjik in nam ga olajšajo. S knjigami, ki pustijo sled.
 

Malinca je mlado slovensko podjetje z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, hkrati pa je tudi portal z nasveti za zdravo življenje in enostavnimi, preizkušenimi recepti za vsak dan. Malincine naravne izdelke, ki jim zaupa že več kot 226.000 slovenk in slovencev, najdeš na spletni strani www.malinca.si in v vseh prodajalnah dm, drogerijah Tuš in supermarketih Mercator po Sloveniji.

W: www.malinca.si
E: info@malinca.si
M: 051 244 557
IG: @malincanastja
FB: Malinca – Polna shramba zdravja

Ni vseeno, kaj izberete, zato posezite po kakovostnih, varnih in učinkovitih pripomočkih za ustno higieno.

Za zdrave zobe in dlesni za vse življenje uporabljajte izdelke za vzdrževanje ustnega zdravja CURAPROX, ki že od leta 1972 v sodelovanju s strokovnjaki za ustno zdravje nastajajo v Švici.

W: www.curaprox.si
E: info@curaprox.si
T: 02 460 53 42
IG: @curaprox_slovenija
FB: @CuraproxSlovenija
Tiktok: https://vm.tiktok.com/ZMe9X5YdN/

PROMINA je podjetje za pospeševanje prodaje. Če menite, da si vaši izdelki zaslužijo najboljšo promocijo, potem smo pravi naslov za vas. Ekipo sestavljamo stalni kadri, ki smo pri potrošnikih in na prodajnih mestih močno prepoznavni ter uživamo njihovo zaupanje. Prav vsi pa stojimo za brezpogojno garancijo na kvaliteto storitev.

Po duši in srcu smo promotorji ter pospeševalci prodaje, pa vendar po vseh letih izkušenj pri delu uživamo tudi kot strategi in kreativci, kar potrjuje kopica uspešnih projektov, ki jih vedno izvedemo od ideje do realizacije.

Prodajna mesta so naš drugi dom, odlični prodajni rezultati pa so le še dodatna motivacija pri profesionalizaciji v našem poslu. Predvsem pa vam obljubljamo, da se boste na nas v vsaki situaciji vedno lahko zanesli, ter da pri nas ne boste dobili zgolj učinkovitega kadra za izvedbo aktivnosti, temveč celovito podporo v vseh procesih, kar boste pri svojem delu hitro občutili v obliki vaše razbremenitve.

Čas ne bo več problem, saj si ga bomo za vas vzeli mi. Monitoring, plani aktivnosti, potrjevanje terminov in obveščanje prodajnih mest, nabor in izobraževanja kadra, nabava materialov, skladiščenje, distribucija, analize, poročanje… , na vse to lahko pozabite, saj vse postorimo mi.

PROMINA D.O.O.
Spodnje Gameljne 36a
1211 Ljubljana Šmartno
W: www.pro-mina.si
E: info@pro-mina.si
M: 040 299 357 / 040  427 058

Gajbica deluje že sedem let pod vodstvom direktorice ter solastnice Urše Čoko, ki ji pomaga ekipa 14 sodelavcev. Ukvarjajo se z dostavo sadja, zelenjave in drugih dobrot v podjetja in na dom.

Ena njihovih večjih prednosti je, da podpirajo lokalno in sodelujejo že z več kot 35 kmetijami in ponudniki iz različnih koncev Slovenije. Zelo jim je pomembno, da imajo v ponudbi lokalne pridelke ter izdelke, kadar pa določeno sadje/zelenjava ni v sezoni ali na voljo, ga odkupijo iz tujine, ampak vedno le najboljše kvalitete.

V ponudbi pa nimajo samo sadja in zelenjave, ampak tudi druge pridelke in izdelke različnih slovenskih ponudnikov, ki jih lahko naštejejo že več kot 250.

Poleg tega, da jim je zelo pomembno da imajo v ponudbi lokalne produkte, se zelo zavzemajo tudi za to, da so trajnostni ter da to miselnost širijo tudi med njihove stranke.

W: www.gajbica.si
E: info@gajbica.si
IG: @gajbica.si
FB: @gajbica.si

Zivabowl hitro pripravljeni vendar visoko funkcionalni obroki in napitki so odlična rešitev za vse, ki cenijo svoj čas in si želijo visoke produktivnosti, obilice energije ter dolgoročnega zdravja.

W: Zivabowl.com
E: info@zivabowl.com
M: 040 752 266
IG: @zivabowl_
FB: @Zivabowl

EQUA je blagovna znamka v sklopu katere se oblikuje in izdeluje zdravju prijazne flaške in stekleničke za vodo večkratno uporabo. Misija znamke je, da pomaga ohranjati planet čist, da posledično skrbi za lepšo prihodnost ter s tem spodbuja širšo javnost, da uporablja stekleničke za večkratno uporabo.
Stekleničke so narejene iz okolju prijaznih materialov, hkrati pa se velika skrb posvčča trajnostnemu razvoju ter unikatnemu dizajnu.

EQUA d.o.o.
Koprska 106d
1000 Ljubljana
W: www.sl.myequa.com
E: ask@myequa.com
T: 01 620 34 88
IG: @myequa
FB: @myequa

Bodite edinstveni, bodite original, bodite samosvoji. Tisto, kar čutite, izrazite. Pri vsem tem vam pomagamo v Aero Printu.  

Aero Print (aprinti.net) ponuja svetovanje in izvedbo vseh vrst tiska, embalaže in promocijskih artiklov, ki bodo pomagali pri prepoznavnosti in prodaji.

Poleg letakov, plakatov, nalepk in drugih tiskovin vam pomagajo izdati knjigo, opremiti prodajno mesto, polepiti vozilo ali poskrbeti za tisk na majice in ostali tekstil. Eno mesto za tisk: www.aprinti.net

Aero Print d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana
W: www.aprinti.net
E: desk@aprinti.net
T: 01 23 555 66
IG: @aerotisk
FB: @centertiska.aerotisk

MEDIJSKI PARTNERJI

So urbani uporniki, raziskovalci trendov, ki od leta 2004 slovenski publiki pribljižujejo teme s področja lifestyle o katerih drugi ne pišejo s toliko zanosa. Tudi zato so ustvarili eno največjih skupnosti z več kot 150.000 sledilci na različnih družbenih platformah. Dnevno pa tako preko slednjih njihove objave dosežejo preko 100.000 slovenskih uporabnikov. Na spletni strani citymagazine.si je do danes objavljenih več kot 30.000 prispevkov. Med njimi tudi taki, ki imajo več kot 100.000 branj.

Na dnevni ravni ponujajo informacije s področja splošnih novosti povezanih s trendi, življenjskim slogom, tehnologijami, sodobno mobilnostjo, potovanji, velnesom in nasveti za nakupe. Dnevno objavijo v povprečju 10 spletnih prispevkovi. Mesečno pa izzidejo kot tiskani brezplačnik, ki ga lahko uporabniki dobijo na preko 400 lokacijah po vsej Sloveniji.

Spletno mesto citymagazine.si ima dnevno v povprečju 50.000 sej, na mesečni ravni pa se City Magazine redno uvršča med 20 najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji. Veseli jih, da imajo med vsemi spletnimi mesti vključenimi v raziskavo MOSS-SOZ pogosto največji delež uporabnikov z mobilnimi napravami ter napravami Apple. Hkrati pa City Magazine že leta velja za največji slovenski lifestyle medij za oba spola – saj je njihovo občinstvo tako žensko, kot moško – prav tu pa izjemno uravnovešeno. Podatki, ki kažejo na izjemno dinamično vsebino, ki privlači populacijo, ki je zahtevnejša.

Tiskani brezplačnik City Magazine so izdali že v kar 250 številkah. In je v slovenskem medijskem prostoru od leta 2004 prepoznan kot izjemno dinamičen in mladosten medij. Tudi zato njegovo nastajanje podpirajo tako največje globalne blagovne znamke kot tudi lokalne. Veseli jih tudi, da so eden prvih naslovov za promocijo slovenskih zagonskih podjetji, ki jih velikokrat izberejo za partnerja pri oglaševanju.

Reformabit d.o.o.,
Sedež podjetja:
Krtina 144
1233 Dob

W: www.citymagazine.si
E: info@citymagazine.si
T trženje: 01 600 55 70
T uredništvo: 01 600 55 79
IG: @citymagazineslo
FB: City Magazine Slovenia

Spletni portal MojaObčina.si je »go-to« spletno mesto za vse lokalne skupnosti v Sloveniji, ki si želijo ažurnih novic, dogodkov, ter foto, avdio in video vsebin!

V skrbi za čim boljšo obveščenost in povezanost občank in občanov portal vsem zainteresiranim posameznikom, organizacijam in občinskim upravam omogoča enostavno registracijo, enostaven uredniški sistem, brezplačno prejemanje tedenskih e-novic in seveda soustvarjanje vsebin na največjem viru lokalnih informacij v Sloveniji!

PriMS mediji, d. o. o.
Koprska 72
1000 Ljubljana
Matjaž Rekič, direktor

W: www.mojaobcina.si
E: matjaz.rekic@mojaobcina.si
T: 01 620 88 21

Ljubljana TV je najbolj uporabniško prijazna, življenjska, avtentična, in realna televizija. Je televizija, ki je najbliže svojim gledalcem in jim s svojim delovanjem pomaga dvigovati kakovost njihovega življenja v Ljubljani oz. velikemu številu prebivalcev telefonske omrežne skupine 01 ter vsem, ki službujejo v Ljubljani. Je televizija brez »fake news« in z odprtimi vrati. Je televizija, ki daje možnost glasu vsakomur, ne glede na letnico rojstva, spol, mestno četrt …

Gledalcem prinaša koristne informacije o dnevnem življenju v Ljubljani in njeni okolici, izobražuje, usmerja, vodi – da se lahko najbolj kompetentno odločajo kaj bodo počeli, kdaj, kako, s kom. Tudi zato je najbolj priljubljena.

Ljubljana TV s svojimi vsebinami omogoča svojim gledalcem najboljši pogled v raznolikost in kakovost vsebin, ki jih ponuja življenje v Ljubljani in okolici. S tem jim daje zaupanja vredno informacijsko platformo za odločanje, kar jim omogoča visoko kakovost življenja. Prebivalcem približuje kulturne, športne, izobraževalne dogodke ter institucije. Gospodarskim družbam v Ljubljani pomaga pri gradnji njihove prepoznavnosti in njihovih blagovnih znamk ter doseganju njihovih poslovnih ciljev.

W: www.tvlj.si
E: info@tvlj.si 
IG: @ljubljanatv
FB: @ljubljanatv
YT: LjubljanaTV

Arhiv​

Kontakt